Om siden

Bloggen består nærmest udelukkende af prædikener jeg har holdt i Møllevangskirken. Heldigvis er det sådan, at vi flytter os og ændrer os og skifter perspektiv med tiden. Troen, livet, nye indsigter og erfaringer gør at teologi og udtryk ændrer sig – også for præsten. Sådan er det i hvert fald for mig. Der er flere af de prædikener jeg holdt for nogle år siden, som jeg ikke troværdigt kunne holde i dag. Ordene er for store, for mange – eller for enkle. Sådan er det – men her på bloggen får de lov til at have deres eget liv. 

Prædikengenren er mundtlig, og derfor egentlig aldeles uegnet til blog. Jeg blogger mine prædikener alligevel, med det forbehold at de egentlig skulle være hørt i en gudstjenestesammenhæng. Jeg skriver ret færdige manuskripter til mine prædikener, men afviger næsten altid lidt fra dem, når jeg holder dem i kirken. De prædikener der foreligger her er mit manuskript – råt for usødet og uden rettelser. Jeg læser ingen korrektur, så der er masser af slåfejl og manglende kommaer:-)

Ofte lader jeg mig inspirere fra bøger, artikler, kollegaer osv. også uden at angive mine kilder, ligesom man jo også ganske sjældent gør det fra prædikestolen.

Jeg modtager altid gerne kritik og kommentarer på mine prædikener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.