Menu Luk

Kirkebøn

Gud, hør os, når vi beder dig: Vi er kun små mennesker, der tror, at det at blive stor handler om at blive større end andre. Hjælp os ud af den misforståelse, Gud – og fortæl os, at i dit rige er den lille størst.

Vi er bange for vort liv – og bange for at miste det; Gud, giv os troen på, at du altid holder fast i os og aldrig giver slip, uanset hvad der sker.

Lær os, Gud, at vi kan miste dit liv, hvis vi passer på det – men ikke, hvis vi bruger det imod verdens ondskab og elendighed.

Sæt os i gang, Gud, med livet – og brug os som dine hænder her i verden. Lad os være din kirke, som skal sprede dit glade budskab overalt. Lad os være en del af din store kærlighedsfortælling, og giv os mod til at fortælle den og udleve den sammen med vores medmennesker.

Giv os magt til at være afmægtige og giv alle, der har fået lov at bestemme, din kærlighed og betro dem dine talenter. Velsign vor dronning og regering.

Vær med alle, der må lide, fordi de savner kærlighed, mening med livet, mad at spise, fred i deres land eller noget at bruge deres kræfter til. Vær hos alle, der sørger, fordi de har mistet en af deres kære. Vær hos alle ensomme og alle der stræber efter at være noget andet end de er. Giv dem og os alle din tro, dit håb og din evige kærlighed i liv og i død. Amen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.